Produk

  • Stamping Aluminum

    Stamping Aluminium

    Keuntungan Bagian Stamping Kusabab ngolah pers sering dilakukeun dina suhu kamar, éta ogé disebut stamping tiis. Ngabentuk stamping mangrupikeun salah sahiji cara ngolah tekanan logam. Mangrupikeun matérial rékayasa anu matérial dumasar kana téori deformasi palastik logam. Bahan baku pikeun ngolah stamping umumna lambar atanapi strip, janten disebut ogé stamping lambar logam. (1) Akurasi dimensi bagéan stamping dijamin ku kapang, sareng ngagaduhan anu sami ...
  • Injection Molds Parts

    Suntikan kapang Bagian

    Salaku kapang suntik palastik ngarah pembuat Cina, kami ngahususkeun dina ngadamel sababaraha cet suntikan plastik pikeun otomotif, alat bumi, alat-alat médis, éléktronika sareng alat-alat olahraga, ogé aplikasi OEM industri umum. Perusahaan urang ngalangkungan luas langkung ti 3.800 méter pasagi lokakarya, dikurilingan ku transportasi anu merenah. Ayeuna, grup kami ngahontal langkung ti 150 tukang nyieun alat anu hadé di cina sareng modal modal janten langkung ti 15 juta RMB. Kapasitas urang nyaéta ...
  • Zinc Alloy Die Casting

    Séng Paduan Maot Casting

    Maot casting Naon anu matak paéh? Casting tekanan disebut die casting Metode casting-casting di mana cairan alloy cair dituang kana rohangan tekanan, rongga kapang baja dieusian gancangna, sareng cairan paduan dikuatkeun dina tekanan pikeun ngabentuk casting. Kauntungan sareng karugian casting casting: Kauntungan: kualitas saé efisiensi produksi anu saé harga anu saé Keuntungan: bahan terbatas ngan aluminium séng magnésium kalungguhan tambaga kaléng tiasa dianggo pikeun casting dugi ka ayeuna. Expe ...
  • Aluminum Alloy Die Casting

    Aluminium Paduan Maot Casting

    Desain khusus ditampi. Pesenan OEM / ODM wilujeng sumping. Kami speciale dina ngahasilkeun numutkeun spesimen atanapi sidik klien kami. Punten taroskeun ka kami sacara bébas salaku sobat anu saé upami anjeun resep kana produk sareng jasa kami. Bea cukai Precision tinggi bagian casting kapang Nyiapkeun sareng ngadamel Tipe Rongga / muti-rongga pikeun bagian anu sami / rongga kulawarga 2-3 diganti kapang pikeun bahan silih tukeur SKD61, H13, Dievar, QDN, 8407, 2234V, TQ1, 2343, 45 # Baja , sareng sajabana dimensi Akorde ...
  • Carbon Steel CNC Machining

    Mesin Karbon Baja Karbon

    Pesenan Leutik Mesin Lathe CNC Ngabuburit Gambar Bagian Suku cadang Presisi Tinggi Nami Produk Pesenan Leutik Mesin Lathe CNC Ngabuburit Gambar Bagian Suku cadang Presisi Tinggi Bahan stainless steel, aluminium, kuningan, waja, tambaga, plastik, jsb Perawatan permukaan anodizing, pad-percetakan, listrik, lukisan , blasting keusik, mirror-polishing, jsb Sertifikat ISO9001, SGS, TS16949, ROHS Prosés péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, polishing sareng sajabina; Lingkup bisnis mesin CNC, casting, manehna ...
  • Stainless Steel CNC Machining

    Mesin Steel stainless steel

    Precision CNC mesin bagian stainless steel spésifikasi: Ngaran Produk: Dongguan Custom Precision Stainless Steel Metal CNC Turning Bagian Bahan: stainless steel, aluminium, kuningan, waja, tambaga, plastik, jsb Perlakuan Permukaan: anodizing, pad-percetakan, electroplating, lukisan, eunteung -polishing, jsb Sertipikat: ISO9001, SGS, TS16949 Prosés: péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, polishing sareng sajabina; Lingkup bisnis: mesin CNC, prototipe plastik, cetakan palastik Pangiriman: 7-15 dinten saatos ...
  • Plastic CNC Machining

    Mesin Plastik CNC

    Bagian mesin CNC biasana dianggo pikeun proyék-proyék anu meryogikeun hiji-off kana sababaraha ratus bagian. Tina palastik ka logam, ti jumlah sakedik dugi ka kabutuhan produksi masal atanapi salaku sambungan panganteur antara desain konsép sareng produksi pinuh, ogé pesenan pra produksi dina jumlah khusus Bahan Baja karbon, baja paduan, tambaga, stainless steel, jst. . Ukuran M2-M36. Disaluyukeun numutkeun gambar anjeun. Jasa OEM, desain, Passivation treatment Surface khusus ...
  • EDM Machining Accessories

    Asesoris Mesin EDM

    Bagian Mesin EDM Dasar prosés EDM saderhana pisan nyaéta narik listrik didamel antara narik éléktroda kalayan bahan konduktif listrik, biasana dilarapkeun ka sababaraha titik konci anu rumit, cet plastik, jalan pintas sareng daérah alit, jst, fasilitas kami kamampuan pikeun bahan damel dugi ka 16 inci kandelna, sareng sudut taper dugi ka 30+ derajat, Kami tiasa ngadamel bagian-bagian dugi ka 25,6 "x 16" x 17,75 ″ karya. Motong kawat rupa urang tiasa ngahasilkeun bentuk leres sareng juru dugi ka .001 "wi ...
  • ALuminum CNC Turning Components

    ALuminum CNC Ngabuburit komponén

    Bagian Ngaktipkeun CNC: Mesin bubut CNC kami ngaktipkeun kecepatan luhur sareng péngkolan kualitas luhur pikeun duanana plastik sareng logam. Prosés péngkolan ngamungkinkeun pikeun géométri éksternal kompléks sareng internal bores dihasilkeun. Kapasitas péngkolan kami sayogi kanggo hiji-off dugi ka produksi batch komponén anjeun. Ogé mesin sanyawa péngkolan-panggilingan sareng menara alat kalayan efisiensi anu langkung luhur. Kauntungan tina mesin péngkolan-panggilingan (1) Shorten ranté prosés manufaktur produk sareng ningkatkeun efisiensi produksi. Tur ...
  • Aluminum CNC Milling Parts

    Bagian panggilingan Aluminium CNC

    Naha milih kami: 1. Kami pabrik kalayan langkung ti 20 taun pangalaman mesin cnc. 2. Pendekatan 95% produk kami langsung diékspor ka USA / Kanada / Australia / Inggris / Perancis / Jérman / Bulgaria / Polandia / Italia / Walanda… Kualitas dijamin. 3.Kaseueuran mesin urang dipésér ti USA sareng Jepang sapertos kalayan mérek HAAS (3-poros, 4-asxis cnc milling machine), Brother, TSUGAMI (6-axis damel mesin), Miyano sareng sanésna. janten kami tiasa ngadamel bagian presisi tinggi numutkeun syarat kasabaran anjeun. 4 ....