ALuminum CNC Ngabuburit komponén

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bagian Ngaktipkeun CNC :

Lathes CNC kami ngaktipkeun kecepatan luhur sareng péngkolan kualitas luhur pikeun duanana plastik sareng logam. Prosés péngkolan ngamungkinkeun pikeun géométri éksternal kompléks sareng internal bores dihasilkeun. Kapasitas péngkolan kami sayogi kanggo hiji-off dugi ka produksi batch komponén anjeun. Ogé mesin sanyawa péngkolan-panggilingan sareng menara alat kalayan efisiensi anu langkung luhur.

Kauntungannana mesin péngkolan-panggilingan

(1) Pondokeun ranté prosés manufaktur produk sareng tingkatkeun efisiensi produksi. Ngabuburit sareng ngagiling ngolah gabungan tiasa ngalengkepan sadayana atanapi kaseueuran prosedur pamrosésan dina hiji waktos, sahingga tiasa pondok tina ranté prosés pembuatan produk. Ku cara ieu, dina hiji sisi, waktos bantosan produksi disababkeun ku robih kartu instalasi diréduksi, sareng siklus manufaktur sareng waktos ngantosan perlengkapan alat ogé dikirangan, anu tiasa sacara signifikan ningkatkeun épisiensi produksi.

(2) Ngurangan jumlah clamping sareng ningkatkeun akurasi pengolahan. Ngirangan jumlah pemuatan kartu ngahindarkeun akumulasi kasalahan kusabab konvérsi tolok ukur posisi. Dina waktos anu sasarengan, kaseueuran alat pamrosésan komposit péngkolan-péngkolan ngagaduhan fungsi deteksi online, anu tiasa ngawujudkeun deteksi dina posisi sareng kontrol presisi data konci dina prosés manufaktur, sahingga ningkatkeun akurasi ngolah produk.

(3) Ngurangan rohangan lantai sareng biaya produksi. Sanaos harga hiji unit pakakas pengolahan komposit péngkolan-penggilingan kawilang tinggi, kusabab pondokna ranté prosés manufaktur sareng pangirangan alat-alat anu diperyogikeun pikeun produk, ogé pangirangan jumlah perlengkapan, daérah bengkel sareng biaya perawatan peralatan, éta sacara efektif tiasa ngirangan aset tetep sadayana Biaya investasi, operasi produksi sareng manajemén. "

Bagian péngkolan Machining CNC

MAX cnc machining OD dina 300X300mm

Kasarasan permukaan: Ra≤0.1μm

Precision: +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm

Format gambar: PDF, JPEG, AI, PSD

Kontrol kasabaran min dina +/- 0.01mm. 

Prosés: Mesin cnc khusus, prosés anu sanés kalebet penempaan parangko panas, pameuntasan dikomprés

Produk dingaranan Bagian Cnc Machining
Ukuranna Ukuran ngarobih
Precision +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
Aplikasi pikeun mesin topeng Bedah
Sértipikasi ISO9001: 2008 , IATF16949, ROHS
Kamampuh Bahan Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Logam Hardened, Precious Metals, Stainless Steel, Steel Alloy
Jenis Broaching, Drilling, Etching / Chemical Machining, Laser Machining, Milling, Other Machining Services, Rapid Prototyping, Turning, Wire EDM
Struktur kapang Terus-terusan

Prosés Pamariksaan

 ALUMINUM CNC TURNING COMPONENTS

Kauntungan

1) Nawiskeun pidéo sareng poto kalayan detil sacara bébas salami produksi.

2) Ngahasilkeun numutkeun akurasi gambar, ngukur perakitan pikeun ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun 0 tingkat balik

3) 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4) Bahan anu kami anggo optimal

5) 24 jam layanan online

6) Harga pabrik anu kalapa kalayan kualitas sareng jasa anu sami

7) Metode pengepakan anu paling cocog pikeun produk anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras: