Mesin Karbon Baja Karbon

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pesenan Leutik Mesin Bubut CNC Ngaktipkeun Gambar Precision tinggi Suku cadang

Ngaran Produk Pesenan Leutik Mesin Bubut CNC Ngaktipkeun Gambar Precision tinggi Suku cadang
Bahan stainless steel, aluminium, kuningan, waja, tambaga, plastik, jsb
Perlakuan permukaan anodizing, pad-percetakan, electroplating, lukisan, blasting keusik, eunteung-polishing, jsb
Sertipikat ISO9001, SGS, TS16949, ROHS
Prosés péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, polishing sareng sajabina;
Lingkup bisnis Mesin CNC, casting, lambar logam, aluminium extrusion jsb
Pangiriman 7-15 dinten saatos T / T 30% setoran
Aplikasi Industri otomotif, komputer, telepon sélulér, bagian éléktronik rumah tangga.

Perawatan permukaan

Bagian Aluminium Bagéan stainless steel Bagéan Baja Bagian Plastik
jelas anodized ngagosok séng / nikel / Chrome plating ngalukis
warna anodized pasif oksida hideung plating Chrome
sandblast anodized sandblasting nitrida ngagosok
nyikat ukiran laser karburator sandblasting
ngagosok   perlakuan panas ukiran laser

Kaunggulan Kami

1. Kami tiasa minuhan kabutuhan produksi alit atanapi ageung anjeun pikeun mesin cnc & cetakan plastik.
2. réspon Ajakan dina 12 jam, dukungan téknis anu hadé langkung ti 10 insinyur.
3. Pangalaman anu beunghar kerjasama sareng perusahaan ageung sapertos apel, samsung, huawei, sareng sajabana, sistem kualitas parantos dewasa pisan.
4. Alat-alat pamariksaan lengkep, sareng sadaya bagian anu diperiksa tina pamariksaan permukaan, ukuran, rata, élastisitas, sareng urang tiasa ngarancang perlengkapan ngabuktoskeun diri urang sorangan.
5. urang lulus ISO9001: 2008, sareng kami ogé tiasa nyayogikeun laporan SGS.

FAQ:

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

enya Kami pabrik langsung, kami gaduh mesin cnc & pabrik cetakan plastik nyalira langkung ti 10 taun.

Q: Kumaha anjeun ngalakukeun kontrol kualitas?

Mimiti, bahan pamariksaan ku IQC
2ND, dikirim ka gudang.
Ka-3, sampel munggaran pamariksaan ku IPQC, sareng pamariksaan di tempat nalika produksi unggal dua jam ku sababaraha alat sareng ngadamel laporan pikeun rékaman
4, 100% diperiksa sateuacan dikirim kaluar.

T: Naha aya sarat mesen minimum?

Upami pikeun mesin cnc, urang tiasa nampi bahkan 1pc pikeun nguji kualitas; upami bagian suntikan plastik, kumargi bakal aya biaya kapang, MOQ kedah dibahas di antara kadua pihak kanggo ngabagi biaya kapang.

T: Sakumaha gancangna kuring kéngingkeun harga harga?

Sakali kami kéngingkeun gambar lengkep anjeun, kami bakal ngaevaluasi sareng nyayogikeun salah sahiji kalapa dina 24 jam.

Carbon Steel CNC Machining


  • Saméméhna:
  • Teras: