Tentang Kami

Dongguan Walley Mesin Téhnologi Co., Ltd. didirikeun dina Juni 2002, leupas tina departemen pasar luar negeri mesin qianrunshun. Tempatna di Kota Changping, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina. Éta perusahaan berteknologi tinggi kalayan pangabisa komprehensif anu kuat dina bagian-bagian mesin presisi, desain perlengkapan, pamekaran sareng produksi, sareng desain radiator sareng pamekaran. Prosés produksi utamina kaasup mesin presisi CNC, ngolah lathe CNC, sareng Stamping ngabentuk, riveting, rakitan, sareng sajabana produk ngalibatkeun: ngolah bagian alat médis, ngolah bagian alat komunikasi, ngolah bagian mobil, ngolah produk militér, ngolah bagian konektor, radiator ngolah modul sareng bidang anu sanés.

motllin

Kalayan jasa kualitas luhur sareng reputasi anu saé, Wally mekarkeun ajeg dina industri mesin presisi CNC. Éta henteu ngan ukur ningkat dina pamrosésan bagian anu henteu standar, tapi ogé ngajantenkeun kamajuan anu hébat dina pamrosésan modul presisi, pamrosésan produk radiator, pamrosésan fixtures, sareng anu sanésna, nyayogikeun jasa anu ditambih nilai pikeun palanggan pikeun ngarengsekeun pengadaan sakali-hiji.

Pamastian kualitas

Kami salawasna taat kana prinsip nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas pangsaéna dina dasar harga anu lumayan. Kami ngadalikeun kualitas produk ku ngagabungkeun "pencegahan" sareng "pamariksaan", nyayogikeun téknologi kontrol kualitas anu aman sareng dipercaya pikeun produksi, ngiringan mesin presisi CNC, casting presisi sareng stamping pamrosésan, sareng ngalengkepan kapercayaan anjeun.

Pendidikan sareng pelatihan mangrupikeun cara anu paling saé pikeun mastikeun kaluaran bakat. Kami rutin ngayakeun seminar kualitas sareng rapat diajar kualitas pikeun ningkatkeun kamampuan profesional tanaga kualitas, ngawasaan téknologi pangénggalna sareng nyumponan sarat kaparigelan tulisan anu béda.

 

Kualitas anu saé mangrupikeun karakter anu saé, kualitas anu saé anu ngudag Wally sapertos biasa!

DSC_0031
DSC_0077
DSC_0037