Bengkel

Bengkel mesin CNC

Lokakarya dilengkepan ku-mesin lokakarya mesin CNC, anu tiasa minuhan paningkatan kapasitas palanggan sareng sarat kualitas produk. Mesin 4-sumbu CNC sareng mesin 5-sumbu CNC cocog pikeun bagian-bagian mesin anu rumit, turunna clamping anu teras-terasan, sareng mastikeun kualitas produk; Ngalangkungan pengolahan sareng pengolahan kompléks, bagian anu rumit tiasa direngsekeun.

Bengkel mesin bubut CNC

Bengkel mesin bubut CNC cocog pikeun ngadamel sagala jinis bagian pakakas presisi, sapertos bagian presisi stainless steel, bagian presisi paduan aluminium, bagian presisi paduan tambaga; Mesin lathe cnc tiasa nyumponan sarat mesin tina produk ageung presisi, mesin lathe-lathe langkung cocog pikeun pembuatan bagian aci presisi, sapertos bagian presisi aci panjang, manufaktur aci sekrup presisi, jsb.

Bengkel stamping

Kalayan rupa-rupa lokakarya mesin stamping presisi ti 30T dugi ka 200T, urang tiasa ngahontal kabutuhan mesin presisi sapertos stamping kontinyu, stamping gancang-gancang, sareng stamping hidrolik, jst.

Lokakarya ngolah modul radiator

Pangolahan modul dissipation panas mangrupikeun produk utami perusahaan salami mangtaun-taun, prosés produksi anu asak, garis perakitan anu lengkep, sareng kontrol suhu 10 tina garis soldering reflow pikeun mastikeun kinerja anu stabil tina modul tilelep panas.

Aya seueur jinis radiator, kalebet radiator séri sirkulasi angin sareng radiator séri sirkulasi cai. Produk utama kalebet radiator LED, radiator CPU, radiator kaamanan, radiator éléktronik, radiator inverter, jsb.