Stamping

  • Stamping Aluminum

    Stamping Aluminium

    Keuntungan Bagian Stamping Kusabab ngolah pers sering dilakukeun dina suhu kamar, éta ogé disebut stamping tiis. Ngabentuk stamping mangrupikeun salah sahiji cara ngolah tekanan logam. Mangrupikeun matérial rékayasa anu matérial dumasar kana téori deformasi palastik logam. Bahan baku pikeun ngolah stamping umumna lambar atanapi strip, janten disebut ogé stamping lambar logam. (1) Akurasi dimensi bagéan stamping dijamin ku kapang, sareng ngagaduhan anu sami ...