Mesin Plastik CNC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bagian mesin CNC biasana dianggo pikeun proyék-proyék anu meryogikeun hiji-off kana sababaraha ratus bagian. Tina palastik ka logam, ti jumlah handap dugi ka kabutuhan produksi masal atanapi salaku hiji sambungan hubungan antara desain konsép sareng produksi pinuh, ogé hiji pesenan pra-produksi dina jumlah khusus

Fitur

Bahan waja karbon, baja campuran, tambaga, stainless steel, jsb.
Ukuranna M2-M36. Disaluyukeun numutkeun gambar anjeun.
Jasa OEM, desain, disesuaikan
Perlakuan permukaan Passivasi
* Polesan
* Ngagodog
* Keusik ngabeledug
* Listrik (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, timah, tambaga, pérak)
* Palapis oksida hideung
* Panas-miceun
* Panas-beuleum galvanis
* Karat minyak preventif
Sertipikat ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, ROHS
Aplikasi Bagian Otomatis Alat Listrik ical Alat Komunikasi 、 Alat Médis
Kontrol kualitas Standar ISO, 100% Sakabéh pamariksaan produksi ngalangkungan produksi
Saatos-jualan Service Kami bakal nuturkeun unggal palanggan sareng ngajawab sadaya masalah anjeun wareg saatos penjualan

Kauntungan

1. Nawiskeun pidéo sareng poto kalayan detil sacara bébas salami produksi.

2. Ngahasilkeun akurasi gambar, ngukur perakitan pikeun ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun 0 tingkat balik

3. 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4. Bahan anu kami anggo optimal

5. Harga pabrik kalapa sareng kualitas anu sami sareng jasa

6. Metode pengepakan paling cocog pikeun produk anu béda.

CNC machining


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan