Maot Bagian Casting

  • Zinc Alloy Die Casting

    Séng Paduan Maot Casting

    Maot casting Naon anu matak paéh? Casting tekanan disebut die casting Metode casting-casting di mana cairan alloy cair dituang kana rohangan tekanan, rongga kapang baja dieusian gancangna, sareng cairan paduan dikuatkeun dina tekanan pikeun ngabentuk casting. Kauntungan sareng karugian casting casting: Kauntungan: kualitas saé efisiensi produksi anu saé harga anu saé Keuntungan: bahan terbatas ngan aluminium séng magnésium kalungguhan tambaga kaléng tiasa dianggo pikeun casting dugi ka ayeuna. Expe ...
  • Aluminum Alloy Die Casting

    Aluminium Paduan Maot Casting

    Desain khusus ditampi. Pesenan OEM / ODM wilujeng sumping. Kami speciale dina ngahasilkeun numutkeun spesimen atanapi sidik klien kami. Punten taroskeun ka kami sacara bébas salaku sobat anu saé upami anjeun resep kana produk sareng jasa kami. Bea cukai Precision tinggi bagian casting kapang Nyiapkeun sareng ngadamel Tipe Rongga / muti-rongga pikeun bagian anu sami / rongga kulawarga 2-3 diganti kapang pikeun bahan silih tukeur SKD61, H13, Dievar, QDN, 8407, 2234V, TQ1, 2343, 45 # Baja , sareng sajabana dimensi Akorde ...