Bagian Mesin Machining

  • Carbon Steel CNC Machining

    Mesin Karbon Baja Karbon

    Pesenan Leutik Mesin Lathe CNC Ngabuburit Gambar Bagian Suku cadang Presisi Tinggi Nami Produk Pesenan Leutik Mesin Lathe CNC Ngabuburit Gambar Bagian Suku cadang Presisi Tinggi Bahan stainless steel, aluminium, kuningan, waja, tambaga, plastik, jsb Perawatan permukaan anodizing, pad-percetakan, listrik, lukisan , blasting keusik, mirror-polishing, jsb Sertifikat ISO9001, SGS, TS16949, ROHS Prosés péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, polishing sareng sajabina; Lingkup bisnis mesin CNC, casting, manehna ...
  • Stainless Steel CNC Machining

    Mesin Steel stainless steel

    Precision CNC mesin bagian stainless steel spésifikasi: Ngaran Produk: Dongguan Custom Precision Stainless Steel Metal CNC Turning Bagian Bahan: stainless steel, aluminium, kuningan, waja, tambaga, plastik, jsb Perlakuan Permukaan: anodizing, pad-percetakan, electroplating, lukisan, eunteung -polishing, jsb Sertipikat: ISO9001, SGS, TS16949 Prosés: péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, polishing sareng sajabina; Lingkup bisnis: mesin CNC, prototipe plastik, cetakan palastik Pangiriman: 7-15 dinten saatos ...
  • Plastic CNC Machining

    Mesin Plastik CNC

    Bagian mesin CNC biasana dianggo pikeun proyék-proyék anu meryogikeun hiji-off kana sababaraha ratus bagian. Tina palastik ka logam, ti jumlah sakedik dugi ka kabutuhan produksi masal atanapi salaku sambungan panganteur antara desain konsép sareng produksi pinuh, ogé pesenan pra produksi dina jumlah khusus Bahan Baja karbon, baja paduan, tambaga, stainless steel, jst. . Ukuran M2-M36. Disaluyukeun numutkeun gambar anjeun. Jasa OEM, desain, Passivation treatment Surface khusus ...
  • EDM Machining Accessories

    Asesoris Mesin EDM

    Bagian Mesin EDM Dasar prosés EDM saderhana pisan nyaéta narik listrik didamel antara narik éléktroda kalayan bahan konduktif listrik, biasana dilarapkeun ka sababaraha titik konci anu rumit, cet plastik, jalan pintas sareng daérah alit, jst, fasilitas kami kamampuan pikeun bahan damel dugi ka 16 inci kandelna, sareng sudut taper dugi ka 30+ derajat, Kami tiasa ngadamel bagian-bagian dugi ka 25,6 "x 16" x 17,75 ″ karya. Motong kawat rupa urang tiasa ngahasilkeun bentuk leres sareng juru dugi ka .001 "wi ...
  • ALuminum CNC Turning Components

    ALuminum CNC Ngabuburit komponén

    Bagian Ngaktipkeun CNC: Mesin bubut CNC kami ngaktipkeun kecepatan luhur sareng péngkolan kualitas luhur pikeun duanana plastik sareng logam. Prosés péngkolan ngamungkinkeun pikeun géométri éksternal kompléks sareng internal bores dihasilkeun. Kapasitas péngkolan kami sayogi kanggo hiji-off dugi ka produksi batch komponén anjeun. Ogé mesin sanyawa péngkolan-panggilingan sareng menara alat kalayan efisiensi anu langkung luhur. Kauntungan tina mesin péngkolan-panggilingan (1) Shorten ranté prosés manufaktur produk sareng ningkatkeun efisiensi produksi. Tur ...
  • Aluminum CNC Milling Parts

    Bagian panggilingan Aluminium CNC

    Naha milih kami: 1. Kami pabrik kalayan langkung ti 20 taun pangalaman mesin cnc. 2. Pendekatan 95% produk kami langsung diékspor ka USA / Kanada / Australia / Inggris / Perancis / Jérman / Bulgaria / Polandia / Italia / Walanda… Kualitas dijamin. 3.Kaseueuran mesin urang dipésér ti USA sareng Jepang sapertos kalayan mérek HAAS (3-poros, 4-asxis cnc milling machine), Brother, TSUGAMI (6-axis damel mesin), Miyano sareng sanésna. janten kami tiasa ngadamel bagian presisi tinggi numutkeun syarat kasabaran anjeun. 4 ....