Suntikan Plastik

  • Injection Molds Parts

    Suntikan kapang Bagian

    Salaku kapang suntik palastik ngarah pembuat Cina, kami ngahususkeun dina ngadamel sababaraha cet suntikan plastik pikeun otomotif, alat bumi, alat-alat médis, éléktronika sareng alat-alat olahraga, ogé aplikasi OEM industri umum. Perusahaan urang ngalangkungan luas langkung ti 3.800 méter pasagi lokakarya, dikurilingan ku transportasi anu merenah. Ayeuna, grup kami ngahontal langkung ti 150 tukang nyieun alat anu hadé di cina sareng modal modal janten langkung ti 15 juta RMB. Kapasitas urang nyaéta ...