Asesoris Mesin EDM

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bagian Mesin EDM

Dasar prosés EDM saderhana pisan nyaéta narik listrik didamel antara narik éléktroda kalayan bahan konduktif listrik, biasana dilarapkeun ka sababaraha titik konci anu rumit, cet plastik, jalan pintas sareng daérah alit, sareng sajabana, kamampuan fasilitas urang pikeun bahan padamel nyaéta kandelna dugi ka 16 inci, sareng sudut taper dugi ka 30 derajat, Urang tiasa ngadamel bagian-bagian dugi ka 25,6 "x 16" x 17,75 ″ karya.

Motong kawat rupa urang tiasa ngahasilkeun bentuk leres sareng juru handap dugi ka .001 "kalayan diameter kawat minimum 0,003". Kami tiasa ngajaga kasabaran anu ketat sakumaha ± .0008 ". Kamampuh urang ogé kalebet pangeboran EDM liang alit tina diaméter .013 - .120 "dina bahan heuras atanapi lemes.

Jenis Produk
Bahan Tambaga, baja karbon, baja paduan, tambaga, stainless steel, jsb.
Ukuranna Disaluyukeun numutkeun gambar anjeun.
Jasa OEM, desain, disesuaikan
Kasabaran +/- 0,01mm dugi ka +/- 0,002mm
Perlakuan permukaan Passivasi
* Polesan
* Ngagodog
* Keusik ngabeledug
* Listrik (warna, biru, bodas, séng hideung, Ni, Cr, timah, tambaga, pérak)
* Palapis oksida hideung
* Panas-miceun
* Panas-beuleum galvanis
* Karat minyak preventif
Sertipikat ISO9001 , IATF16949 , ROHS
MOQ MOQ handap
Waktos pangiriman Dina 15-20 dinten kerja saatos deposit atanapi pembayaran ditampi
Aplikasi Bagian Otomatis Alat Listrik ical Alat Komunikasi 、 Alat Médis
Kontrol kualitas Standar ISO, 100% Sakabéh pamariksaan produksi ngalangkungan produksi
Saatos-jualan Service Kami bakal nuturkeun unggal palanggan sareng ngajawab sadaya masalah anjeun wareg saatos penjualan
Palabuhan Pengiriman Shenzhen
Pamayaran TT; 30% mayar setoran ku T / T sateuacan susunan produksi, kasaimbangan kedah dibayar sateuacan kintun.

Kauntungan

1. Nawiskeun pidéo sareng poto kalayan detil sacara bébas salami produksi.

2. Ngahasilkeun akurasi gambar, ngukur perakitan pikeun ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun 0 tingkat balik

3. 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4. Bahan anu kami anggo optimal

5. 24 jam layanan online

6. Harga pabrik kalapa sareng kualitas anu sami sareng jasa

7. Metode pengepakan anu paling cocog pikeun produk anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras: