Bagian panggilingan Aluminium CNC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Naha milih kami:

1. Kami pabrik kalayan langkung ti 20 taun pangalaman mesin cnc.

2. Pendekatan 95% tina produk kami anu langsung diékspor ka Amérika Serikat / Kanada / Australia / Inggris / Perancis / Jérman / Bulgaria / Polandia / Italia / Walanda… Kualitas dijamin.

3. Kaseueuran urang mesin anu dipésér ti Amérika Serikat sareng Jepang sapertos kalayan mérek HAAS (3-poros, 4-asxis cnc milling machine), Brother, TSUGAMI (6-poros mesin péngkolan), Miyano sareng sajabina. janten kami tiasa ngadamel bagian presisi tinggi numutkeun syarat kasabaran anjeun.

4. Urang tiasa ogé ngadalikeun permukaan béréskeun sapertos ngagosok / sikat / blasting keusik, anodisasi normal / heuras anodize, oksida hideung, plating (Chrome / Nikel / seng / emas / pérak ...)
5. Dumasar kana kualitas anu saé, jasa anu saé sareng catetan kiridit anu saé kami parantos dipilih salaku panyadia KA ku Alibaba. Link di handap ieu aya sababaraha urang sajarah urus dina Alibaba, anjeun tiasa ningali.

Mesin Voerly mangrupikeun pabrik anu gancang, sareng ngaharepkeun janten pasangan anjeun di pikahareupeun.

Kauntungannana Mesin kami

Panggilingan CNC ngamungkinkeun urang pikeun gancang sareng akurat mesin bagian anjeun tina bahan saham anu anjeun pilih, dina plastik atanapi logam. 2D sareng bentuk 3D gampang diciptakeun kana standar akurasi sareng permukaan anu luhur. Sadaya operasi mesin panggilingan CNC diprogram sacara offline nganggo perangkat lunak Delcam Powermill. Alat sareng pangaturan kerja ngabantosan ngabantosan pikeun mastikeun jalan gancang sareng akurasi. Kami nganggo mesin TaiQun sareng HURCO ti Taiwan ogé sababaraha mérek Cina lokal pikeun proyék-proyék pajeulitna kirang nungtut.

Kamampuh mesin urang

 

Precision sapotong +/- 0.01mm , + / - 0.005mm
Format gambar JPEG, PDF, AI, DWG, DXF, IGS, STEP
Bahan anu sayogi Logam: waja karbon, baja campuran, stainless steel, Aluminium, Kuningan jsb.
Plastik: ABS, PMMA, PTFE, PE, POM, PA, UHMW, jsb.
Perlakuan permukaan Logam: grinding, Polishing, Lukisan, percetakan bicolor, Electroplating, Percetakan layar, Wiredrawing, ukiran Laser, anodizing jsb.
Plastik: grinding, Polishing, Lukisan, Electriclating percetakan bicolor, Percetakan layar, ukiran Laser jsb.
Fitur Prototipe Volume Produksi dugi ka Produksi
Precision CNC Machining Turning, Boring, Drilling, Countersinking, Thread Milling, Threading internal / external, Machining jsb.

 

Kami teras-terasan ngudag konsumén pikeun produk kualitas pangsaéna dumasar kana harga anu wajar. Kami nerapkeun kontrol kualitas produk ngalangkungan kombinasi "pencegahan" sareng "pamariksaan", sareng nyayogikeun téknologi kontrol kualitas anu aman sareng dipercaya pikeun produksi. Mesin presisi CNC dikawal pikeun ngalengkepan kapercayaan anjeun.

Pamastian kualitas

Pendidikan sareng pelatihan mangrupikeun cara anu paling saé pikeun mastikeun kaluaran bakat. Voerly rutin ngalaksanakeun seminar kualitas sareng rapat diajar kualitas pikeun ningkatkeun kamampuan propésional tanaga kualitas, ngawasa téknologi pang anyarna, sareng nyumponan sarat katerampilan dina jabatan anu béda.

Aplikasi:

Médis, Potoéléktrik, Pasar otomatis, komunikasi, Aeroangkasa sareng Pertahanan, Aerospace, Kaamanan, Mesin.


  • Saméméhna:
  • Teras: