Sejarah

Sejarah pangwangunan:

Oktober 2002

Didirikeun CNC lathe R & D center, ngiringan dina panilitian sareng pamekaran, desain, produksi sareng penjualan lathes CNC;

Maret 2003

Kami ngadegkeun pusat pamariksaan presisi, sareng sacara ngagentos ngagentos sareng ngagaleuh alat pamariksaan presisi sapertos imajiner, altimeter dua diménsi sareng CMM, ningkatkeun kapasitas produksi sareng kamampuan kontrol kualitas;

Juni 2009

Perusahaan hasil ngenalkeun sistem manajemen mutu ISO9001 pikeun ngajantenkeun padamelan sadidinten langkung distandarkeun sareng streamline;

Séptémber 2011

Spindle servo hasil dikembangkeun sareng dilarapkeun pikeun sababaraha téknologi anu dipaténkeun;

Maret 2013

Suksés ngaluluskeun sértipikasi sistem manajemen mutu ISO / TS16949, sareng mimiti ngembangkeun sareng ngajual bagian presisi otomotif;

Agustus 2016

Perusahaan parantos ngagaleuh sababaraha rupa alat-alat ngolah presisi, tina presisi peralatan dugi ka kapasitas produksi parantos seueur ditambahan;

Séptémber 2018

Perusahaan hasil ngenalkeun sistem manajemen lingkungan ISO14000, salajengna distandarkeun kamampuan kontrol lingkungan tina prosés operasi, sareng ngadegkeun konsép pangembangan ilmiah

Séptémber 2020

Dongguan Walley Mesin Téhnologi Co., Ltd. didirikan pikeun nyayogikeun palanggan sareng solusi logam hiji-hiji, ngalibetkeun pengolahan, manufaktur, jst.