Mesin Plastik CNC

  • Plastic CNC Machining

    Mesin Plastik CNC

    Bagian mesin CNC biasana dianggo pikeun proyék-proyék anu meryogikeun hiji-off kana sababaraha ratus bagian. Tina palastik ka logam, ti jumlah sakedik dugi ka kabutuhan produksi masal atanapi salaku sambungan panganteur antara desain konsép sareng produksi pinuh, ogé pesenan pra produksi dina jumlah khusus Bahan Baja karbon, baja paduan, tambaga, stainless steel, jst. . Ukuran M2-M36. Disaluyukeun numutkeun gambar anjeun. Jasa OEM, desain, Passivation treatment Surface khusus ...