Kabudayaan

Visi perusahaan (ngagambarkeun posisi sareng kapercayaan manajemén luhur)

A. Janten supplier paling kalapa dina industri mesin presisi

B. Kalayan peralatan anu saé sareng téknologi luhung pikeun janten panyadia layanan pendukung anu paling saé dina industri mesin presisi

C. Nyiptakeun kualitas luhur propésional mesin pemasok

Misi perusahaan: (kalayan perwujudan tanggung jawab sosial tangtu)

Nyandak mesin presisi CNC salaku operator, éta nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng sadar panén ganda tina sumanget padamel sareng peradaban matérial.

Kawijakan kualitas:berorientasi kualitas, kaunggulan; pamutahiran kontinyu, kapuasan customer

Kawijakan lingkungan:ngahémat énergi sareng ngirangan runtah; ngajaga bumi sareng nyegah polusi;

Urang kedah patuh kana hukum sareng peraturan, ngadukung héjo, ngapopulerkeun latihan sareng ningkatkeun teras-terasan.

Nilai inti: pagawéan taliti, panghasilan sareng pengeluaran, manajemén integritas, prestasi pelanggan.

"Palanggan" didieu hartosna ngawakilan palanggan, padamel, pemasok, perusahaan sareng masarakat!

Filsafat bisnis: perjuangan, inovasi, silaturahim sareng dédikasi, pragmatik sareng éfisién.

Perjuangan:kerja keras mangrupikeun sikep unggal urang pikeun kerja keras. Sakali urang kendor, urang bakal dileungitkeun. Kusabab kitu, urang nekenkeun yén urang kedah tetep silih lengkah, ngadorong kalangkungan pas waktuna, nolak teu mikirkeun kamajuan;

Pangwangunan sareng Inovasi:inovasi tiasa ngalegaan rohangan salamet perusahaan. Dina premis anu saluyu sareng peraturan, sadaya pagawé tiasa ilubiung dina sababaraha bidang sapertos inovasi sistem sareng inovasi prosés ngalangkungan kagiatan diajar anu éksténsif, supados sadar sadaya inovasi staf;

Duduluran sareng dedikasi:jalma anu berorientasi mangrupikeun filosofi bisnis inti Jixin. Kami ngadukung budaya kulawarga sareng ngantep anggota kulawarga ti sakumna dunya ngahiji sareng silih asih, ngumpulkeun kakuatan, daék nyumbang, silih bantosan, cinta damel sareng cinta ka Wally, sareng nganggap perusahaan salaku bumi;

Pragmatik sareng éfisién:ku méntalitas ngahijikeun, kerjasama anu tulus sareng henteu pernah ngiringan tanggung jawab, urang tiasa ngahontal tujuan kalayan éfisién. Ngalangkungan mékanisme anu épéktip, urang sacara efektif tiasa komunikasi, koordinat sareng ngarengsekeun masalah kalayan sampurna, dimimitian ku tungtungna.