Pamastian kualitas

line

Kami yakin yén tungtung payun produk mangrupikeun prioritas utama pikeun kadali kualitas. Ngaliwatan sistem IPQC pamariksaan artikel munggaran, pamariksaan prosés sareng pamariksaan pamungkas, kualitas prosés produksi tiasa dikontrol sareng ditingkatkeun pikeun mastikeun tingkat ngaliwatan produk;

Dina raraga nyegah kaluarna produk anu henteu berkualitas, urang nyetél pamariksaan prosés (FQC) pikeun ngalaksanakeun pamariksaan tumpukan kana produk anu dihasilkeun ku prosés anu sami sareng mesin anu sami, sareng produkna tiasa ditransferkeun kana prosés salajengna saatos aranjeunna mumpuni ;

Sateuacan warehousing, kami nyetél tim pamariksaan produk anu parantos réngsé (OQC, QA) pikeun ngalaksanakeun pamariksaan sadaya-produk dina produk. Sateuacan pangiriman, kami ngalaksanakeun pamariksaan sampling kana produk anu mumpuni, supados mastikeun yén produk éta kedah dina kaayaan anu mumpuni nalika diekspor pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan.

 

Pusat Pangujian

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk, Jixin berturut-turut mésér instrumen uji presisi tinggi sapertos imager, altimeter dua diménsi sareng unsur kubik, sareng ngadegkeun pusat deteksi anu presisi, anu ngawujudkeun liputan pinuh ku deteksi produk tina ukuran ukuran dugi ka fungsina detéksi.

Pamastian kualitas

Kami salawasna taat kana prinsip nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas pangsaéna dina dasar harga anu lumayan. Kami ngadalikeun kualitas produk ku ngagabungkeun "pencegahan" sareng "pamariksaan", nyayogikeun téknologi kontrol kualitas anu aman sareng dipercaya pikeun produksi, ngiringan mesin presisi CNC, casting presisi sareng stamping pamrosésan, sareng ngalengkepan kapercayaan anjeun.

Pendidikan sareng pelatihan mangrupikeun cara anu paling saé pikeun mastikeun kaluaran bakat. Kami rutin ngayakeun seminar kualitas sareng rapat diajar kualitas pikeun ningkatkeun kamampuan profesional tanaga kualitas, ngawasaan téknologi pangénggalna sareng nyumponan sarat kaparigelan tulisan anu béda.

 

Kualitas anu saé mangrupikeun karakter anu saé, kualitas anu saé anu ngudag Wally sapertos biasa!