milarian domain anjeun

Kualitas anu saé mangrupikeun karakter anu saé, kualitas saé anu ngudag Voerly sapertos biasa!

Budaya Perusahaan

Nyandak mesin presisi CNC salaku operator, éta nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng sadar panén ganda tina sumanget padamel sareng peradaban matérial.

Tampilan produk

Kalayan jasa kualitas luhur sareng reputasi anu saé, Wally mekarkeun ajeg dina industri mesin presisi CNC.

tingali langkung
  • 1
  • 2
  • 3

Dongguan Voerly Mesin Téhnologi Co., Ltd. didirikeun dina Juni 2002, leupas tina departemen pasar luar negeri mesin qianrunshun. Tempatna di Kota Changping, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina. Éta perusahaan berteknologi tinggi kalayan pangabisa komprehensif anu kuat dina bagian-bagian mesin presisi, desain perlengkapan, pamekaran sareng produksi, sareng desain radiator sareng pamekaran. Prosés produksi utamina kaasup mesin presisi CNC, ngolah lathe CNC, sareng Stamping ngabentuk, riveting, rakitan, sareng sajabana produk ngalibatkeun: ngolah bagian alat médis, ngolah bagian alat komunikasi, ngolah bagian mobil, ngolah produk militér, ngolah bagian konektor, radiator ngolah modul sareng bidang anu sanés.

Kalayan jasa kualitas luhur sareng reputasi anu saé, Wally mekarkeun ajeg dina industri mesin presisi CNC. Éta henteu ngan ukur ningkat dina pamrosésan bagian anu henteu standar, tapi ogé ngajantenkeun kamajuan anu hébat dina pamrosésan modul presisi, pamrosésan produk radiator, pamrosésan fixtures, sareng anu sanésna, nyayogikeun jasa anu ditambih nilai pikeun palanggan pikeun ngarengsekeun pengadaan sakali-hiji.

diajar deui