Mesin Steel stainless steel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Precision CNC bagian mesin stainless steel

Spésifikasi:

Ngaran produk: Dongguan Custom Precision Stainless Steel Metal CNC Turning Parts

Bahan: stainless steel, aluminium, kuningan, waja, tambaga, plastik, jsb

Perawatan permukaan: anodizing, pad-percetakan, electroplating, lukisan, mirror-polishing, jsb

Sértipikat: ISO9001, SGS, TS16949

Prosés: péngkolan, panggilingan, pangeboran, grinding, polishing jeung saterusna;

Ruang lingkup bisnis: mesin CNC, prototipe plastik, cetakan plastik

Pangiriman: 7-15 dinten saatos T / T 30% deposit

Aplikasi: Industri otomotif, otomatisasi, komputer, telepon sélulér, mesin, éléktronika, médis, jst.

Perawatan permukaan

Bagian Aluminium Bagéan stainless steel Bagéan Baja Bagian Plastik
jelas anodized ngagosok séng / nikel / Chrome plating ngalukis
warna anodized pasif oksida hideung plating Chrome
sandblast anodized sandblasting nitrida ngagosok
nyikat ukiran laser karburator sandblasting

FAQ:

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

enya Kami pabrik langsung, kami gaduh mesin cnc & pabrik cetakan plastik nyalira langkung ti 20 taun.

Q: Kumaha anjeun ngalakukeun kontrol kualitas?

Mimiti, bahan pamariksaan ku IQC
2ND, dikirim ka gudang.
Ka-3, sampel munggaran pamariksaan ku IPQC, sareng pamariksaan di tempat nalika produksi unggal dua jam ku sababaraha alat sareng ngadamel laporan pikeun rékaman
4, 100% diperiksa sateuacan dikirim kaluar.

T: Naha aya sarat mesen minimum?

Upami pikeun mesin cnc, urang tiasa nampi bahkan 1pc pikeun nguji kualitas; upami bagian suntikan plastik, kumargi bakal aya biaya kapang, MOQ kedah dibahas di antara kadua pihak kanggo ngabagi biaya kapang.

T: Sakumaha gancangna kuring kéngingkeun harga harga?

Sakali kami kéngingkeun gambar lengkep anjeun, kami bakal ngaevaluasi sareng nyayogikeun salah sahiji kalapa dina 24 jam.

Prosedur Gawe:

* Anjeun ngirim kami gambar atanapi sampel

* Kami ngadamel sampel sareng kirimkeun ka anjeun

* Anjeun pikir sampelna saé maka nempatkeun pesen sareng mayar kami deposit 30%

* Urang mimitian ngadamel produk

* Nalika barang réngsé, kami nyandak poto pikeun cek anjeun sareng anjeun teras mayar saldo

* Kami nganteurkeun produk ka perusahaan kurir


  • Saméméhna:
  • Teras: