Aluminium Paduan Maot Casting

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Desain khusus ditampi.

Pesenan OEM / ODM wilujeng sumping.

Kami speciale dina ngahasilkeun numutkeun spesimen atanapi sidik klien kami. Mangga kontak kami bebas 

salaku sobat anu saé upami anjeun resep kana produk sareng jasa kami.

Bea Cukai tinggi casting bagian casting

Kapang nyiapkeun sareng ngadamel Jenis Rongga tunggal / muti-rongga pikeun bagian anu sami / rongga kulawarga
2-3 kapang diganti pikeun silih tukeur
matéri SKD61, H13, Dievar, QDN, 8407, 2234V, TQ1, 2343, 45 # Baja, jsb
diménsi Numutkeun gambar atanapi sampel.
prosés Polandia / Keusik blasting / EDM / Tekstur / Grind / Pra-treatment / Quenching / CNC machining /
motong kawat / Annealing / jsb
Bagian casting casting Bahan waja alloy, waja, aluminium, jsb.
Rengse / Surfaced Bubuk palapis / Plated / Lukisan Anodizing / Keusik blasting / Nickel plated /
listrik plated / Galvanizing / jsb
Desain Parangkat lunak CAD / UG / Pro-E / Padet damel / JSCAST-V8 / Flow 3D /
Sértipikat ISO, SGS, Rohs
Bagian casting casting Aplikasi Bagian sareng komponenana logam Precision / Periferal komputer / Komponén éléktronik konsumén / Instrumén médis / komponén industri / Komponén télékomunikasi / suku cadang Otomotif / Perumahan ringan / aksésori Perabotan


Kauntungan

1. Nawiskeun pidéo sareng poto kalayan detil sacara bébas salami produksi.

2. Ngahasilkeun nurutkeun akurasi gambar, ngukur perakitan pikeun ngadeteksi fungsi sareng kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun 0 tingkat balik

3. 99% pesenan tiasa dipastikeun waktos pangiriman

4. Bahan anu kami anggo optimal

5. Harga pabrik kalapa sareng kualitas anu sami sareng jasa

6. Metode pengepakan paling cocog pikeun produk anu béda.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan