Séng Paduan Maot Casting

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Maot casting

Naon anu matak paéh?

Casting tekanan disebut casting casting

Metode casting-mati anu cairan alloy lebur dituang kana ruang tekanan,

 rongga kapang baja dieusian kalayan kecepatan luhur, sareng cairan aloi padet dina tekenan pikeun ngawangun casting.

Zinc Alloy die casting (1)

Kauntungan sareng karugian casting casting:

Kauntungan: kualitas alus efisiensi produksi tinggi harga anu saé
Kalemahan: bahan terbatas ngan aluminium séng magnésium kalungguhan tambaga timah tiasa dianggo pikeun casting dugi ka ayeuna.
Alat-alat mahal, sareng perkakas biaya tinggi

Obrolan aliran maot-maot: 

Bagian casting casting bagian permukaan:

1. Lukisan
2. Lapisan bubuk
3. Plating
4. Oksida anodizing
5.Polishing, sanding
6. Lukisan minyak
7.Bead blasting

Anu cacad utama casting casting

Di jero: Stomata, liang panyusutan, liang keusik, leupas
Permukaan: Rengat, partisi tiis, jinis salah, billet ageung, gelembung, deposit karbon, 
nempel kapang, galur, sag, tilas, pockmark, scouring, rengat, drum luhur, tindikan

Maot-casting mangrupikeun salah sahiji metodeu ngabentuk logam paling maju. Kalayan paningkatan kontinyu tina téknologi die-casting, 

alloy paéh-casting henteu deui dugi ka logam non-ferrous sapertos séng, aluminium, magnesium sareng tambaga. Ukuran sareng beurat mati-

casting bagian ogé bakal ningkat sakumaha kakuatan mesin die-casting ningkat, sahingga prospek paeh-casting pisan lega.

Prosés casting casting ngagaduhan kaunggulan na ogé aya watesan na. Kualitas, kualitas sareng biaya produk 
diolah ku prosés anu béda-béda. Kumaha milih pamrosésan produk anu leres 
prosés dina prosés produksi peryogi urang milih.

Maot casting

Naon anu matak paéh?

Casting tekanan disebut casting casting

Metode casting-mati anu cairan alloy lebur dituang kana ruang tekanan,

 rongga kapang baja dieusian kalayan kecepatan luhur, sareng cairan aloi padet dina tekenan pikeun ngawangun casting.

Kauntungan sareng karugian casting casting:

Kauntungan: kualitas alus efisiensi produksi tinggi harga anu saé
Kalemahan: bahan terbatas ngan aluminium séng magnésium kalungguhan tambaga timah tiasa dianggo pikeun casting dugi ka ayeuna. 
Alat-alat mahal, sareng perkakas biaya tinggi

Obrolan aliran maot-maot: 

Zinc Alloy die casting (2)

Bagian casting casting bagian permukaan:

1. Lukisan
2. Lapisan bubuk
3. Plating
4. Oksida anodizing
5.Polishing, sanding
6. Lukisan minyak
7.Bead blasting
 

Anu cacad utama casting casting

Di jero: Stomata, liang panyusutan, liang keusik, leupas
Permukaan: Rengat, partisi tiis, jinis salah, billet ageung, gelembung, deposit karbon, 
nempel kapang, galur, sag, tilas, pockmark, scouring, rengat, drum luhur, tindikan

Maot-casting mangrupikeun salah sahiji metodeu ngabentuk logam paling maju. Kalayan paningkatan kontinyu tina téknologi die-casting, 

alloy paéh-casting henteu deui dugi ka logam non-ferrous sapertos séng, aluminium, magnesium sareng tambaga. Ukuran sareng beurat mati-

casting bagian ogé bakal ningkat sakumaha kakuatan mesin die-casting ningkat, sahingga prospek paeh-casting pisan lega.

Prosés casting casting ngagaduhan kaunggulan na ogé aya watesan na. Kualitas, kualitas sareng biaya produk 
diolah ku prosés anu béda-béda. Kumaha milih pamrosésan produk anu leres 
prosés dina prosés produksi peryogi urang milih.


  • Saméméhna:
  • Teras: