Naon masa depan NC mesin khusus sareng kumaha milih?

Di Cina, kakhususan mesin CNC parantos janten universal dina dasawarsa katukang, sareng pabrik alat mesin CNC ogé kembangan dimana-mana. Ambang perusahaan mesin NC beuki handap sareng handap, sareng aplikasi téknologi khusus mesin NC langkung seueur dianggo. Éta téh pamitan ka jaman gedang sareng bedil.

Kalayan kebangkitan Internét dina sababaraha taun ka pengker, beuki seueur jalma ngora ngudag karya Internét, anu ngabalukarkeun kakurangan bakat dina industri mesin NC. Budidaya para profesional mesin NC henteu cocog. Éta ogé sami dina bidang panilitian sareng pamekaran pakakas mesin CNC. Inovasi téknologi profesional mesin CNC henteu tiasa leupas tina peralatan sareng téknologi. Dina analisa akhir, éta kurangna bimbingan ti para profesional mesin CNC Éta mangrupikeun salah sahiji alesan penting yén téknologi kontrol numerik domestik lags katukangeun Jepang sareng Jérman.

Teknologi kontrol numerik, ogé katelah téknologi kontrol numerik komputer, nyaéta téknologi ngawujudkeun kontrol program digital ngalangkungan komputer. Parentah mikro anu dihasilkeun ku komputer ngalangkungan pamrosésan paréntah dikirimkeun ka alat servo drive pikeun ngajalankeun motor atanapi aktuator hidrolik pikeun ngajalankeun alat-alatna pikeun ngajalankeun. Profesional CNC mangrupikeun tanaga anu ngalengkepan séri operasi ieu sareng bakat téknis anu kacida propésina. Ayeuna, bakat sapertos umumna Éta tiasa didapet tina dua saluran: hiji nyaéta bakat anu dilatih ku sakola latihan profesional mesin NC; anu sanésna nyaéta bakat profesional sareng téknis CNC anu tumuh saatos operator diajar téknologi CNC ngalangkungan latihan padamelan perusahaan.

Dina jaman pamutahiran produk, kualitas sareng ketepatan produk langkung ketat, sareng sarat pikeun khusus mesin CNC ogé langkung luhur sareng langkung luhur. Kurangna bakat dina kakhususan mesin CNC parantos nyababkeun kakirangan bakat dina pasar kerah biru. Di pikahareupeun, éta ogé bakal janten salah sahiji kategori bakat pikeun perusahaan salamet.


Pos waktos: Okt-12-2020