Jenis pusat mesin sumbu lima

Kaseueuran lima pusat mesin sumbu ngadopsi struktur 3 + 2, nyaéta, XYZ tilu sumbu gerak linier ditambah dua sél tilu tilu sumbu puteran sakitar sumbu XYZ. Tina aspék ageung, aya kyzab, xyzac sareng xyzbc. Numutkeun kana kombinasi kombinasi tina dua sumbu puteran, éta tiasa dibagi kana tilu jinis pusat sumbu mesin sambungan sumbu: tipe tabel puteran ganda, meja puter sareng jinis sirah ayun, sareng jinis sirah ayun ganda. 1: Pusat sumbu mesin lima ku struktur puteran dobel:

A-sumbu + c-sumbu struktur puteran dobel, méja kerja tiasa diayunkeun di sumbu-x, nyaéta sumbu-sumbu. Puseur méja tiasa muterkeun 360 derajat sakitar sumbu Z, nyaéta sumbu c. Kalayan kombinasi AC dua sumbu, kecuali permukaan handapeun bahan kerja anu teu tiasa diolah, lima permukaan anu sanés tiasa diolah. Kauntungannana mesin ieu nyaéta struktur spindle saderhana sareng kaku, sareng biayana alit, tapi kapasitas bantalan méja kerja diwatesan

Jenis mesin pusat sumbu mesin kakait ieu diwangun ku sumbu xyzbc. Spindle tina lima pusat mesin sambungan pésta khusus fleksibel, sareng daérah méja teu aya watesna, tapi struktur spindelna rumit sareng biayana mahal.

3: Pusat sumbu mesin hubungan lima sumbu sareng struktur sirah ayun ganda:

Akurasi rotasi tinggi spindle direngsekeun ku ngagunakeun poros drive torsi tinggi. Struktur sakabeh mesin biasana jenis panto.


Pos waktos: Okt-12-2020