Kumaha carana ningkatkeun efisiensi produksi kami ngalangkungan pemrograman pusat mesin CNC

Dina mesin presisi CNC, kumaha ningkatkeun efisiensi produksi ngalangkungan pemrograman pusat mesin CNC mangrupikeun kursus anu diperyogikeun pikeun praktisi mesin. Faktor anu mangaruhan efisiensi mesin CNC kalebet masalah alat, masalah perlengkapan, parameter mesin, sareng anu sanésna, sareng faktor-faktor ieu mangaruhan pemrograman pusat mesin CNC, sahingga sacara teu langsung mangaruhan épisiénsi produksi.

Mimiti, sateuacan program di pusat mesin CNC, urang kedah taliti diajar gambar produk, nyusun jalur pamrosésan produk, sareng nyiapkeun alat-alat mesin anu cocog. Dina kaayaan mastikeun akurasi mesin, permukaan mesin kedah diolah dina hiji waktos sabisa-bisa, supados ngirangan waktos ngolah permukaan mesin. Éta kedah diperhatoskeun nalika program di pusat mesin CNC.

1. Dina posisi hiji waktos sareng clamping, pamrosésan kedah réngsé dina hiji waktos sabisa-bisa, supados ngirangan waktos pengolahan tina bahan damel, parondok waktos bantu sareng ngirangan biaya produksi;

2. Dina prosés pemrograman, perhatoskeun rasionalitas alat parobihan pikeun ngirangan waktos parobihan alat. Wewengkon anu bakal diolah ku alat anu sami kedahna réngsé dina hiji waktos sabisa-bisa, supaya ulah aya runtah waktos anu disababkeun ku seringna alat ngaganti sareng ningkatkeun éfisiénsi produksi;

3. Dina raraga ngirangan waktos ngajalankeun mesin sareng ningkatkeun efisiensi produksi, perhatian kedah dibayar kana prinsip ngolah prioritas bagian anu caket dina program;

4. Dina pamrograman, ngémutan cara ngolah sababaraha padamelan sasarengan, ngolah sababaraha karya dina hiji waktos sacara efektif tiasa ngirangan waktos pareum sareng clamping.

5. Dina prosés pemrograman, perlu nyingkahan pengulangan paréntah anu salah sareng gancang gerak dina kaayaan henteu aya beban pikeun ngirangan waktos ngantosan.

Salaku tambahan kana faktor di luhur anu disababkeun ku efisiensi pemrograman pusat mesin machining, rasionalitas desain desain produk tiasa langkung pondok dina waktos pengolahan bantu. Pondokna, aya seueur faktor anu mangaruhan efisiensi mesin CNC. Nengetan detil tangtosna tiasa ningkatkeun pisan efisiensi ngolah.


Pos waktos: Okt-12-2020