Kumaha carana urang kedah leres milih pabrik bubut CNC berkualitas tinggi

Sumberdaya utama pemasok kualitas luhur industri pengolahan mékanis dikonsentrasikeun di daérah Sungai Mutiara sareng wilayah Delta Sungai Yangtze, dimana jumlah pabrik pengolahan lathe ogé mangrupikeun kelompok anu ageung pisan. Janten kumaha akurat milih pabrik pengolahan bubut CNC? Teknologi mesin Wally bakal ngobrol sareng anjeun ngeunaan:

Mimiti, sateuacan milih pabrik pengolahan lathe CNC, urang kedah ngartos yén pabrik lathe CNC berkualitas tinggi ngagaduhan kualitas-kualitas éta, kumaha ngawangun standar kualitas luhur?

1. Pabrikan bubut kualitas luhur CNC kedah mimiti ningali gambar sareng budaya perusahaan. Alesan mendasar naha hésé pikeun ngabentuk budaya dina industri mesin nyaéta kualitas pagawé sacara umum goréng. Upami pabrik pengolahan bubut CNC ngagaduhan gambar éksternal anu hadé sareng budaya perusahaan, éta nunjukkeun yén manajemén perusahaan pisan merhatoskeun, sareng ngagaduhan pelatihan staf anu hadé sareng akumulasi budaya Karakteristik kualitas pemasok.

2. Bahan kadua pabrik pengolahan bubut kualitas luhur CNC nyaéta manajemén dasar 7S. Dibandingkeun sareng industri éléktronik, 7S dina industri pengolahan mékanis langkung sesah diterapkeunna. Upami susunan sareng koréksi 7S dina lokakarya saé pisan, urang kedah ngalakukeun padamelan anu saé pisan di divisi daérah 7S, panempatan bahan sareng operasi standarisasi Pabrikan tiasa ngirangan ayana seueur produk anu rusak, pangiriman bakal langkung tepat waktos.

3. Pariksa palaksanaan rinci sistem manajemén perusahaan, prosés ngolah cutatan, prosés pangiriman order, prosés pangembangan prosés, prosés kontrol kualitas sareng prosés sistem. Upami kaayaan diluhur dipenuhan, éta nunjukkeun yén operasi perusahaan ogé saé pisan sareng ngagaduhan ciri pabrik pengolahan bubut CNC berkualitas tinggi. 

Dina hiji kecap, pabrik bubut CNC anu hadé ngagaduhan citra éksternal anu hadé sareng tim manajemén dewasa, sareng operasi jangka panjang parantos ngawangun suasana budaya perusahaan anu saé. Visi téknologi mesin Volley nyaéta yén mesin presisi tiasa ngabantosan inovasi téknologi. Kami ngarepkeun janten prosesor anu luar biasa dina bidang pamrosésan mékanis sareng nyumbang kana inovasi sareng téknologi Cina.


Pos waktos: Okt-12-2020