Kontrol akurasi mesin tina lathe CNC dina produksi

Kontrol akurasi mesin tina lathe CNC dina produksi

Pangaruh akurasi mesin bubut CNC umumna disababkeun ku sababaraha alesan ieu, salah sahiji alesan alat, anu kadua masalah alat, anu katilu nyaéta program, anu kaopat nyaéta kasalahan patokan, dinten ieu téknologi mesin Wally sareng anjeun ngajelaskeun sakedik ieu aspék.

1. Akurasi mesin tina lathe CNC anu disababkeun ku alat-alat umumna disababkeun ku kasalahan sistem tina mesin éta sorangan sareng kasalahan anu disababkeun ku jalan kaluar tina alat mesin. Dina prosés ngagunakeun alat mesin, bagian inti sapertos sekrup timbel dipakena, hasilna ningkatna celah, sareng langkung ageung kasalahan alat mesin, anu bakal mangaruhan akurasi mesin tina bubut CNC;

2. Dina prosés ngolah lathe NC, penting pisan pikeun milih alat motong. Alat anu henteu cocog bakal ngakibatkeun beban mesin anu teuing sareng pakéan pakéan gancang teuing, anu bakal ngakibatkeun presisi lathe CNC moal tiasa nyumponan sarat produk;

3. Parameter motong anu teu wajar diatur dina program ogé mangrupikeun salah sahiji alesan yén akurasi mesin tina lathe CNC henteu tiasa dijamin. Parameter motong eupan sareng révolusi kedah disetél ku ngagabungkeun pakakas, ciri bahan sareng alat, supados mastikeun akurasi mesin tina lathe CNC;

4. Dina prosés ngolah lathe NC, kasalahan datum produk ogé mangrupikeun salah sahiji alesan yén akurasi mesin tina lathe CNC henteu tiasa nyumponan sarat. Ngaliwatan kombinasi péngkolan sareng panggilingan, waktos clamping tiasa dikirangan sabisa-bisa, anu tiasa ngirangan pangaruh ngolah sékundér kana akurasi mesin tina lathe CNC anu disababkeun ku robahan datum.

Eusi di luhur mangrupikeun téknologi mesin voli pikeun sadayana kanggo bagikeun dina topik akurasi mesin bubut CNC, dipiharep masihan jalma mesin CNC janten rujukan.


Pos waktos: Okt-12-2020